Akik szeretik az érdi gólokat, azok jól szórakozhattak hétvégén, hiszen a szombati tizenöt gólos győzelem után, a vasárnapi visszavágón 32:21-es győzelmet arattunk az EHF-Kupa 3. fordulójában.

Hasonló tartalmaink:

 

Tizenöt gólos előnyből várhattuk a mai visszavágót, de a lányok nem bíztak semmit a véletlenre, és négygólos előnyre tettünk szert a mérkőzés elején. A tegnapi mérkőzéshez hasonlóan labdaszerzések utáni gyors lerohanásokból szereztünk gólokat. Nyitott védekezésünk ellen nem találták az ellenszert, Oguntoye Viktória pedig bravúrokat mutatott be a kapuban. A 20. percben pályára lépett Nick Viktória, és az első támadásból gólt is szerzett (5:15). A félidő végére is tíz gól maradt a különbség a két csapat között (8:18).

 

A második játékrész svájci góllal indult, de Pálos-Bognár Barbara háromszor is eredményes volt egymás után, így tovább tudtuk növelni az előnyünket (10:22). Mester Nóra és Takács Kitti is pályára léphetett, és lendületes játékból szerzett gólokkal járultak hozzá a győzelemhez. A kapuban Janurik Kinga, és Szvetlana Gridnyeva is szerepet kapott. Fiataljaink az európai kupában is megmutathatták magukat, és eredményesen járultak hozzá a 11 gólos győzelemhez (21:32). Kettős győzelemmel, 65:39-es gólaránnyal kvalifikáltuk magunkat az EHF-Kupa legjobb 16 csapata közé. Ellenfelünkre a november 25-ei sorsoláson derül fény. A nyolcaddöntő mérkőzéseire 2015. február 7-8-án, és egy héttel később kerül sor.
handballerd.hu
Címkék