handballnov191Küzdelmes, jó hangulatú mérkőzésen 23:28-as vereséget szenvedtünk. Tízgólos különbségnél sem roppantak össze a lányok, és nagyot harcoltak az utolsó percig.

Hasonló tartalmaink:

 

Csordultig megtelt az ÉRD Aréna a bajnokság 10. fordulójában. A remek hangulatú mérkőzés elején a vendégek kétgólos előnyre tettek szert, melyre az ötödik percben Katarina Krpez hétméteresből válaszolt. Janurik Kinga bravúrokat mutatott be a kapuban, a vendégek hétméteresekből voltak eredményesek (2:5). A 20. percig állandósult a csapatok közötti háromgólos különbség (8:11). Pálos-Bognár Barbara előbb betörés után volt eredményes, majd biztos kézzel értékesített egy hétméterest. A 25. percben azonban már hat gól volt a hátrányunk, amiből egyet sikerült lefaragnunk a szünetig (10:15).

 

A második játékrész nem kezdődött jól a számunkra, hiszen három győri gólra sem érkezett válasz. Kovács Anna góljaival tartottuk a lépést a vendégekkel (13:19), de egy négyperces gólcsendet követően tíz gól volt a csapatok között a különbség (14:24).  A lányok azonban nem törtek meg. Szervezett és egységes játékkal, valamint gyors lerohanás gólokat szerezve sikerült öt gólra felzárkóznunk (20:25). Védekezésben jól zártunk, és Oguntoye Viktória is bravúrokat mutatott be a kapuban. Klivinyi Kinga átlövésgóljával négy gólra is sikerült felzárkóznunk, de közelebb már nem kerültünk ellenfelünkhöz, sőt a mérkőzés végére visszaállt az ötgólos különbség (23:28). A bajnokságban másfél hónapos szünet következik, legközelebb december 30-án lépünk pályára. De addig sem maradunk ÉRD mérkőzés nélkül, hiszen december 7-én és 20-án az Esercito-FIGH Futura Roma ellen játszunk felkészülési mérkőzést az ÉRD Arénában.

 

handballerd.hu

 

 

 

Címkék