Ajánló az Érdi Újság 2014. december 4-én megjelenő számából

 

 

Milyen rendezvényekkel és akciókkal készült az adventi időszakra a Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ; mivel vendégelték meg a rászorulókat az érdi gyülekezetek advent első vasárnapján, és rendeznek-e még hasonló vendégséget Érd legelesettebbjeinek karácsony előtt; hányadik szalagavató ünnepségét tartotta meg a hét végén az Érd Arénában a Gárdonyi iskola; mitől lesz az Érd Szépe verseny idén még rangosabb esemény, mint tavaly; a bajnokságban magasan vezető érdi labdarúgó csapatból hány játékos került be a megyeválogatottba – mindez, és még sok más is megtudható az Érdi Újság legfrissebb, december negyedikén megjelenő, idei 46. számából.

Hasonló tartalmaink:

 

 

 

A legelesettebbek mindennapjait teszik boldogabbá – Advent a Habilitációs Központban

 

Az emeleten csengettyűk csilingelnek karácsonyi dalokat, az alagsorban gyertyatartók, kínálótálak készülnek, középütt pedig az adventi ételosztást és az együttes karácsonyi fellépéseit tervezik – az adventi készülődés kellős közepébe csöppentünk, amikor ellátogattunk a Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központba, ahol a munkatársak azon dolgoznak, hogy az ide járó harmincöt fiatalnak és családjának, valamint minden érdi rászorulónak boldog karácsonya lehessen.

2. oldal

 

 

 

Paprikás krumpli, törődéssel fűszerezve – Ebédet osztottak a rászorulóknak az érdi gyülekezetek

 

Több mint kétszáz adag paprikás krumplival, péksüteménnyel, almával, forró teával vendégelték meg a rászorulókat az érdi gyülekezetek advent első vasárnapján. Az egyházak összefogásával és a Szociális Gondozó Központ támogatásával még három alkalommal rendeznek vendégséget Érd legelesettebbjeinek karácsony előtt. A tervek szerint az ételosztás jövőre is folytatódik.

4. oldal

 

 

 

Feltűzték a szalagot a végzősökre – Megható és látványos ünnepség az Érd Arénában

 

Egy újabb nemzedék búcsúzik jövőre az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumból. A tusculánumi intézményben 2009-ben kezdődött a középiskolai oktatás, és jövőre már másodszor tartanak érettségit az iskolában, amikor azok vizsgáznak majd, akik 2011-ben iratkoztak ide a középfokú oktatásra. A végzős diákoknak november 28-án tűzték fel a ruhájukra a szalagot, amely jelzi: célegyenesbe értek a tanulásban, már csak a legnehezebbnek tűnő, utolsó méterek vannak hátra. A Gárdonyi iskola immár második szalagavató ünnepségét tartotta meg a hét végén az Érd Arénában.

8. oldal

 

 

 

Egy szépségverseny, ami más, mint a többi – Célegyenesben az Érd Szépe II.

 

A tavalyi sikerre való tekintettel idén is megrendezik az Érd Szépe választást. A jelentkezésnek két módja van: lehet személyesen a válogatáson, azaz a castingon nevezni, illetve online, a www.erdszepe.hu weboldalon. A szervezők mindenkit szeretettel várnak december 19-én egy jó hangulatú castingra. A verseny idén még rangosabb esemény lesz, a jelentkezőket pedig nem csak Érdről, hanem a környező településekről is várják.

10. oldal

 

 

 

 Értékelés félidőben a labdarúgó szakosztály vezetőitől – Egyre közelebb a kitűzött célhoz

Az elmúlt évi szezonban nyújtott teljesítmény és eredmény alapján joggal várták el a labdarúgást szerető szurkolók és az egyesület vezetői, hogy a városnak ismét NB III-as célokért küzdő labdarúgó csapata legyen. Ennek érdekében megerősített játékoskerettel vágtak neki a bajnokságnak és a félidőnél talán sokak számára meglepő fölénnyel állnak a bajnoki tabella élén. A Magyar  Labdarúgó Szövetség az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezi a megyei felnőtt amatőr válogatottak tornáját. A bő keretbe hat érdi játékos kapott meghívót.

16. oldal

 

 

Címkék