A városi adventi gyertyagyújtás keretében adták át az Érdi Városi Polgárőr Egyesület, az Érdi Rendőrkapitányság és az Érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség által meghirdetett rajzpályázat díjait.

Hasonló tartalmaink:

 

 

 

A pályázat kiírói az első három helyezett díjazták, valamint két külön elismerést is kiosztottak. A városi gyertyagyújtáson Pintér Imre, az Érdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési tanácsadója, Pálházi Imre, az Érdi Városi Polgárőr Egyesület vezetője, valamint Ökrös Árpád, az Érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője közösen adta át az általuk kiírt pályázat díjait. Pintér Imre elmondta, nem ez az első ilyen jellegű kezdeményezésük, korábban más korosztályt céloztak meg a kiírásban.

 

A győztes Zsombok Réka, a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium tanulója lett. Második helyet ért el a Koós Károly Szakképző Iskolában tanuló Bíró Krisztina, míg harmadik helyezett lett Kovács Barbara, aki szintén a Gárdonyi Géza Általános Iskola diákja. A zsűri ezen kívül két gárdonyis tanulót, Édes Enikőt és Berecki Orsolyát különdíjjal jutalmazott.

 

Would you like to replay the video?

 

fotók: Boros Sándor

 

 

Címkék