A házaló nő nyugtatóval kábította el az időseket, hogy kirabolhassa őket. A szerek miatt hárman meghaltak.

Hasonló tartalmaink:

 

Tényleges életfogytiglant kért az ügyészség arra a nőre, aki Érd térségében idős embereket rabolt ki úgy, hogy az italukba erős nyugtatókat kevert, emiatt hárman meghaltak. Az első tárgyalást hétfőn tartották, a nő tagadta bűnösségét.

A 37 éves, magyar anyanyelvű, román állampolgárságú nő ellen többrendbeli emberölés és lopás miatt emeltek vádat. 2009 és 2012 közt magyarországi tartózkodásai során Érden és környékén a portékáival házalva próbált bejutni egyedül élő idősebb emberek lakásába, ha ez sikerült, akkor elterelte a figyelmüket vagy elkábította őket és megszerezte értékeiket.

A nő porrá tört altató-nyugtató hatású szert kevert az idősek italába, amitől öntudatlan állapotba kerültek. A nyomozás tizenkét esetre derített fényt. A szerek hatására egy ötven éves érdi férfi, egy 76 éves érdi asszony és egy 74 éves diósdi férfi meghalt.

A vádlott tagadta bűnösségét, az ügyészség viszont fegyházban letöltendő tényleges életfogytiglant kért. Ha a bíróság helybenhagyja az ügyészi előterjesztést, ő lenne Szita Bence gyilkosa után a második nő az országban, akire ilyen súlyos büntetést szabnának ki.

 

hir24.hu

 

 

Címkék