Két új műsor is elindult január első napjaiban a lassan egy éve működő Érd Fm-en: a Zónázó Érd és a térség közéleti, kulturális és sporthíreit foglalja össze, minden hétköznap. A Köztünk marad című műsorban elsősorban a város kulturális és sportéletét, a pezsgő érdi mindennapokat mutatják be. Az új évben a 101,3-as frekvencián sugárzó rádió zenei kínálata is megújult. 

Hasonló tartalmaink:

 

A hétköznaponként háromszor jelentkező Zónázó című hírműsor a szerkesztők szándéka szerint mindenről tudósít, ami a térségben történik. Friss, aktuális és helyi. Ez a három szó jellemzi leginkább az ÉRD FM hétköznaponként reggel 6-kor, 8-kor és délben jelentkező, új hírműsorát - mondta Serfőző Gábor szerkesztő. A hétperces összeállítás Érd és térsége legfontosabb híreit foglalja magában. – Fontos, hogy a helyi hírek mellett bemutassuk azt is, hogyan érintik az érdieket és a környéken élőket az országos események – mondta el a műsor szerkesztője.

 

A Köztünk marad című életmód magazin szombatonként 15 órakor jelentkezik, hogy heti egy órában bemutassa az ÉRD FM vételkörzetében zajló kezdeményezéseket, programokat. – Sok minden zajlik a városban és a város körül. Sokkal több minden, mint amennyiről tudunk. Műsorunkkal abban segítünk, hogy a legtöbb információ jusson el a város és a régió lakóhoz – mondta Ölvedi Réka, a műsor egyik szerkesztője. A Köztünk marad című műsorban szó lesz az egészséges életvitelről, a helyi sportról és helyi kulturális programokról egyaránt.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

 

 

Címkék