“Szól a rádió” – a magyar rádiózás napja

December 1-én van a magyar rádiózás napja. De rádiót hallgatni máskor is érdemes. Az Érd FM-et például mindig. Mutatjuk, hogy a hétvégén mivel készülnek a szerkesztők.

Hasonló tartalmaink:

1925. december 1-jén indult el a rendszeres rádiós sugárzás Magyarországon, az első adásban hangversenyt közvetítettek, a rádióadó Budapest néven jelentkezett be, és három nyelven köszöntötték a hallgatókat. Az ünnepélyes esemény miatt azóta december 1-je a magyar rádiózás napja. (forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Bár a rádiózás mára már teljesen átalakult, még mindig szívesen hallgatjuk, mi szól az éterben reggel a munkahelyünkre araszolva a dugóban, este hazafele ugyanezt a cselekvést megismételve, vagy ha szerencsések vagyunk, és olyan helyen dolgozunk, akkor akár egész nap, munka közben is.

Az Érd FM-en van is mit. December 2-án, szombaton 15.00-kor kezdődik a Köztünk marad Ba-Nyilas Hajnalkával. A műsorban ezen a héten megismerkedhetnek Szűcs Lászlónéval, az Év Vállalkozója Díj egyik nyertesével, valamint Tóth Andorné Tímea zenepedagógussal is hallhatnak egy interjút. Hallgassunk rádiót – ne csak a magyar rádiózás napján!

Címkék