Újra van gyógyszertár az egészségügyi központnál

Ugyan már szeptemberben megnyílt a Forrás Gyógyszertár a Dr. Romics László Egészségügyi Központ közvetlen szomszédságában, hivatalosan csak most adták át a Központi Patika fiókintézményét a Felső utca és a Karolina utca sarkán lévő új szolgáltató házban. T. Mészáros András polgármester az esemény apropóján elmondta, hogy az Ófalu-Újfalu Településrészi Önkormányzat kérte, hogy nyisson újra patika a környéken.

Hasonló tartalmaink:

A gyógyszertár megnyitását az tette lehetővé, hogy új egészségház épült magánberuházásban a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény mellett, ahová a napokban költöznek át a háziorvosok és néhány fogorvos is. Az ő helyiségeikbe olyan szakrendelések költöznek információink szerint, amelyek kinőtték régi helyüket az épületben. A polgármester köszönetet mondott mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy megnyisson a gyógyszertár. Az ott dolgozóknak sok sikert és jó egészséget kívánt.

bdr

Bubenyák Máté, a Forrás gyógyszertár vezetője az ÉrdMost.hu érdeklődésére elmondta, hogy a Központi Gyógyszertár telephelyeként nyitottak meg, azt szeretnék, hogy ugyanazt a magas színvonalú, de kedvező árfekvésű ellátást tudják biztosítani a hozzájuk betérők számára, mint amit már megszokhattak tőlük a Budai úton.

A gyógyszertár-vezető kérdésre válaszolva elmondta, hogy felkészültek az e-recept rendszer kiszolgálására is, a szoftvereket mindkét telephelyen sikeresen telepítették. A technikai újítások között említette még Bubenyák Máté, hogy január 1-től lehetőség nyílik arra is, hogy mobiltelefonos applikáció segítségével a páciensek előre összeállíttassák gyógyszereiket és sorban állás nélkül átvehessék azokat.

A patikában természetesen labor is van, így a kevert orvosságokat helyben elő tudják állítani. bty

A Forrás Gyógyszertár hétfőtől péntekig reggel 8 és este 19 óra között van nyitva.

 

Címkék