15_01_14_foci_felkeszulesNéhány hetes pihenő után megkezdte a felkészülést labdarúgó csapatunk a tavaszi szezonra. Természetesen elsőként az erőnlétre helyezik a hangsúlyt, de hamarosan előkerül a labda is.

Hasonló tartalmaink:

 

A felkészülés részeként ezúttal is több edzőmérkőzésen vesz részt a gárda. Az Érd a tabella éléről várhatja a tavaszi kezdést. Nagyobb változást nem terveztek a klubvezetők a játékosállományban, hiszen kiválóan teljesítettek a fiúk az ősz folyamán, így inkább az volt a cél, hogy együtt maradjon a csapat.

A bajnoki rajtig másfél hónap van hátra. Ez idő alatt természetesen számos edzőmérkőzést játszik majd az Érd, szinte minden héten vár rájuk valamilyen találkozó.

A csapat az ősz folyamán mindössze két pontot veszített, a maximális 45 pontból 43-at gyűjtött be. Mérlegük 14 győzelem és egy döntetlen, így 12 pont az előnyük a második helyezettel szemben. Cél az előkelő pozíció megtartása a bajnokságban, ami február 28-án veszi kezdetét.

A teljes összeállítás az Érd Tv Mozgás! című magazinműsorának 2015. január 14-ei adásában tekinthető meg: http://erdmost.hu/tv/2015/01/14/mozgas-2015-januar-14/

Címkék