Rangadóval zárják az őszt

Az őszi szezon utolsó mérkőzését játssza az NB III Nyugati csoportjának 15. fordulójában a tabella második helyén álló Érdi VSE, amely a harmadik helyezett Komárom VSE vendégeként lép pályára november 17-én, 13 órakor. A mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítik.

Hasonló tartalmaink:

Hektikusan szerepel az eddigi idényben az NB III-ba egy szezon után visszajutó Komárom VSE, amely hét győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel a tabella harmadik helyén áll, négypontos hátránnyal az aktuális ellenféllel, az Érdi VSE-vel szemben.

Bozsik Péter alakulata kissé kétarcú, hiszen a szezon során voltak pozitív és negatív meglepetései is az együttesnek. A Komárom-Esztergom megyei csapat hazai pályán előbb kikapott a BKV-tól (0–1), majd legyőzte a Ménfőcsanakot (1–0), ezt követőn a Dunaharasztival gól nélküli döntetlent ért el. Majd a Pénzügyőrt (5–0) és a Pápát (4–1) is kiütötte, amelyek után váratlan hazai pofonba szaladt bele a Sárvár ellen (1–3).

Idegenben a Csepelt (1–2), a PAFC II-t (0–2), a THSE-Szabadkikötőt (0–1) és legutóbb a MOL Vidi FC II együttesét (0–4) is felülmúlták a korábbi válogatott csatárt, Kenesei Krisztiánt is a soraiban tudó komáromiak, akik emellett a III. Kerületben (1–1), Ajkán (1–0) és Nagykanizsán (1–1) vesztettek ponto(ka)t.

A két együttes legutóbb a 2016/2017-es idényben találkozott egymással, akkor hazai pályán az érdiek Melczer Vilmos és Csiszár Zoltán góljaival győztek 2–0-ra, majd a bajnokság utolsó előtti körében, egy az érdiek számára akkor már tét nélküli találkozón 5–2-es vereséget szenvedtek Komáromban.

– A múlt hetiből kiindulva, egy hasonlóan kevés gólt kapó csapatról beszélünk a Komárom személyében. Érdekes módon épp a Sárvár rúgott nekik hármat. De egy masszív társaság, hazai pályán meg főleg, de idegenben is szerezgeti a pontjait, ezért nem véletlen, hogy négy ponttal van mögöttünk. Nekünk a saját játékunkkal kell foglalkozni. A pontrúgásokra kiemelten kell figyelnünk, nehogy egy ugyanolyan gólt kapjunk, mint múlt héten. Ha rá tudjuk erőltetni akaratunkat a Komáromra, akkor meg tudjuk szerezni a három pontot, de biztos, hogy nagyobb figyelem kell a védelemben – fogalmazott Limperger Zsolt.

Az érdiek az ősz utolsó fordulójának eredményétől függetlenül második helyen „fordulnak” a tavaszra, hiszen a jövő heti, 16. forduló béli, MOL Vidi FC II elleni idegenbeli találkozójuk hivatalosan már a tavaszi idényhez tartozik.

A Komárom VSE–Érdi VSE találkozót Móri Tamás vezeti, segítői Bőhm Ármin és Péntek Zsuzsanna lesznek. A november 17-én, 13 órakor kezdődő mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítjük!

NB III, Nyugati csoport, 15. forduló
11.17., 13.00:
Komárom VSE–Érdi VSE

Felnőtt NB III-as alakulatunk mellett női együttesünk hazai környezetben vív rangadót vasárnap délelőtt a Metis NFC második csapatával az Ercsi úti Sporttelepen.

U19-es és U17-es egységeink szombat délelőtt vívnak meg az Iváncsával az ősz utolsó mérkőzésén, míg U16-os lányaink és U15-ös és U14-es fiaink egyaránt Veszprémben lesznek érdekeltek vasárnap délelőtt.

A HÉTVÉGE TOVÁBBI PROGRAMJA!

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Délnyugati csoport, 9. forduló
11.18., 10.00:
Érdi VSE–Metis NFC II

U19, III. osztály, Középnyugati csoport, 13. forduló
11.17., 10.00:
Érdi VSE–Iváncsa KSE

U17, III. osztály, Középnyugati csoport, 13. forduló
11.17., 12.00:
Érdi VSE–Iváncsa KSE

U16 lány ¾ pályás I. osztály, Északnyugati csoport, 7. forduló
11.18., 10.00:
Veszprém FC–Érdi VSE

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 13. forduló
11.18., 12.00:
Veszprémi FC USE–Érdi VSE

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 13. forduló
11.18., 10.00:
Veszprémi FC USE–Érdi VSE

Címkék