Felemás hétvégét zártak az érdi sportolók

Nem unatkozhattak a sportkedvelők hétvégén. Női és férfi kézilabdázóink mellett a birkózókra és a kosárlabdázókra figyelhetett a sportszerető közönség Érden.

Hasonló tartalmaink:

Mint arról korábban már beszámoltunk, női kézilabdázóink magabiztos, 25-20-as győzelmet arattak a Fehérvár KC otthonában.

Egy hatgólos győzelem és egy hatgólos vereség: ez a mérlege az U14-es fiú kézilabda-bajnokságnak. Hétvégén a Treff Sportcentrumban rendezték a gyermekbajnokságot, ahol a Treff 07 SE színeiben a Kőrösi Általános iskola Firnicz József vezette diákcsapata előbb 30-24-re kikapott a Solymártól, majd 30-24-re legyőzte a Pilisvörösvárt. Firnicz József elmondta: elégedett az eredménnyel, mivel ők csak iskolai szinten űzik a kézilabdát, míg az ellenfelek egyesületi szinten kézilabdáznak. A Treff így három győzelemmel és kilenc vereséggel a nyolccsapatos tabella hetedik helyén áll.

A Treff 07 SE férfi kosárlabdázói az NB 2 nyugati csoportjában, azaz a harmadosztályban a sereghajtó Szekszárdot fogadták, és óriási meglepetésre 56-55-re kikapott a Treff 07 SE.

Vasárnap a kisiskolásoknak rendeztek U8-as kézilabda-fordulót a Treffben, ahol négy csapat vett részt. Egy csapat három mezőnyjátékosból és egy kapusból állt össze. A Farkasvár DSE mindhárom meccsét magabiztosan nyerte meg. A Diósdi DSE két győzelem mellett egy vereséggel végzett, míg a Budai Farkasok egy győzelem mellett kétszer kaptak ki. A forduló vesztese a Szigetszentmiklós volt, amely mindhárom mérkőzését elvesztette.

 Báloztak a birkózók

Szombaton egész éjszakán át tartó Alapítványi Birkózóbált tartottak a Finta József Rendezvényteremben, ahol Hegedüs Csaba, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, a magyarok századik olimpiai aranyérmét szerző birkózó mellett Aradszki András országgyűlési képviselő, Simó Károly, dr. Bács István, valamint Tóth Tamás alpolgármesterek adták át az Érdi Spartacus birkózóinak a 2014-es évi teljesítményükért járó díjakat. Tar Mihály, az egyesület elnöke elmondta: a bálon közel hatszázezer forint gyűlt össze a Spartacus sportolóinak.

 

Címkék