Februártól olcsóbb a menza

Február 1-jétől ismét a tavalyi térítési díj ellenében vehetik igénybe a közétkeztetést az iskolások és az óvodások – számolt be dr. Bács István alpolgármester a városvezetői sajtótájékoztatón, ahol a leendő  új Gyermekjóléti Központ építéséről is beszélt.

Hasonló tartalmaink:

Február 1-jétől ismét a tavalyi térítési díj ellenében vehetik igénybe a közétkeztetést az iskolások és az óvodások – számolt be erről dr. Bács István

Érd, Bethlen tervlapok tt_Oldal_12

alpolgármester a városvezetői sajtótájékoztatón. Hozzátette: a 2014 novemberi közgyűlési határozat értelmében januárban még az új nyersanyagnorma, egészségesebb étrend kialakítás miatt magasabb étkezési díjat szabtak ki az érintetteknek. Egy év végi miniszteri rendelet azonban meghatározta, hogy az emelt térítési díjak csak szeptember 1-jétől érvényesek.

Bács István alpolgármester emellett egy új Gyermekjóléti Központ építéséről is beszámolt, amit a Bethlen Gábor utcában alakítanak majd ki. Az építkezést várhatóan március közepén kezdik meg. A beruházás teljes összege 100 millió Ft. Az új Gyermekjóléti Központot a tervek szerint november elsején adják majd át.

Would you like to replay the video?
Címkék