Fontos pontokat hagyott az Érd Dunaújvárosban

A magyar női kézilabda bajnokság 18. fordulójában a rivális, addig a tabella negyedik helyén álló Dunaújvároshoz látogatott az Érd. A Dunaújváros győzelmével előre lépett a harmadik helyre, míg az Érd visszacsúszott a tabella negyedik, még felsőházi rájátszást érő pozícióba.

Hasonló tartalmaink:

Szabó Edináék a szokásostól eltérően jól kezdték a mérkőzést, és a 17. percben már 10-5-re vezettek, majd a szünetre is 15-10-zel vonultak a csapatok.
A második játékrészben már hattal is vezettek Szabó Edináék, sőt, a 45. percben még 19-15-ös előnyben voltak. A végjáték azonban nem sikerült a vendégeknek, ugyanis 20-19-re fordított a Dunaújváros, majd már 23-20-ra is vezetett. Az utolsó percben az egyenlítésért támadott az Érd, ám egy technikai hiba miatt nem tudták végig vezetni az akciót.

A Dunaújváros győzelmével előrelépett a harmadik helyre, míg az Érd visszacsúszott a tabella negyedik, még felsőházi rájátszást érő pozícióba.- Hatalmas erőbedobással játszott a csapatom, már csak pici hiányzott a győzelemhez. Elkerülhető hibákat is vétettünk azonban. Ezt a két pontot most elveszítettük, de mindettől függetlenül folytatjuk a csatát a legjobb négy közé kerülésért – mondta el Szabó Edina a mérkőzés után.

Az érdiek legjobbja a kapus Janurik Kinga, valamint a hat gólig jutó Katarina Krpezs lett, de Klivinyi Kinga, Pálos-Bognár Barbara és Kovács Anna is négy gólt szerzett.

 

Fotó: handballerd.hu
Címkék