Jelentse be a kátyúkat!

Az elmúlt időszak fagyos időjárása sok helyen megviselte az utakat. Megkezdődött az úthibák javítása – igaz, most még csak ideiglenes jelleggel, mert az időjárás nem engedi a megfelelő technológia alkalmazását. Ha kátyút lát, szóljon!

Hasonló tartalmaink:

Pécsi Norbert, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője az M1 Ma reggel című műsorában elmondta: a korábban hóeltakarítást végző munkagépekre aszfaltkonténert szereltek, és azokkal kátyúznak. Ugyan az időjárás enyhébbnek tűnt, de a többszöri fagyási, olvadási ciklus azt eredményezte, hogy főleg a rosszabb állapotban lévő mellékutakon megnőtt a kátyúk száma. Kiemelte: télen is folytatnak javítási munkákat, de ilyenkor csak ideiglenes jelleggel, mert az időjárás nem teszi lehetővé a megfelelő technológia alkalmazását. Ilyenkor elsősorban hidegaszfalttal dolgoznak – mondta.

Ha kátyúkárokat lát, bejelentést tehet az ugyfelszolgalat@kozut.hu. Az utinform.hu weboldalon minden megyei igazgatóság elérhetősége is megtalálható, így telefonon is be tudják jelenteni a hibákat. 

Pest Megyei Igazgatóság

  •  telefon: (1) 819-9260
  • e-mail: ugyelet@pest.kozut.hu 

 

M1 – Ma reggel

Címkék