Érdi foci: első helyről kezdik az idényt

Hétvégén kezdetét veszi a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság, az Érdi VSE idegenben kezd, február 28-án szombaton a Törökbálint otthonában lép pályára a csapat. Az érdiek az első helyről várhatják a folytatást. A csapatot keddi edzésükön látogattuk meg, ahol a felkészülési sikerességéről, valamint a tervekről és a célokról érdeklődtünk.

Hasonló tartalmaink:

Januárban kezdték meg a felkészülést a tavaszi szezonra labdarúgóink. Az edzések nagy része az Ercsi úton, a műfüves kispályán zajlott. Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője szerint a felkészülés jól sikerült, és az edzőmérkőzések is hasznosnak bizonyultak. Bár az influenzajárvány nem kímélte focistáinkat sem, és néhány sérülés is hátráltatta a felkészülést, mára már mindenki jól van.

A bajnokság hétvégén veszi kezdetét.  Az Érd toronymagasan vezetik a tabellát, és a célok mindenki számára egyértelműek, de a 12 pontos előny birtokában sem vehet egyetlen mérkőzést sem félvállról a gárda – hangoztatta Limperger Zsolt.

Az Érdi VSE a 9. helyen álló Törökbálint ellen kezd, idegenben.A mérkőzést 28-án szombaton, 14.30-as kezdettel rendezik meg. Hazai pályán március 7-én játszik az Érd.

Would you like to replay the video?

 

Címkék