Felemás hétvége a sportpályákon

Több csapatunk is pályára lépett a hétvégén – igaz, felemás eredmények születtek. Női kéziseink mellett férfi labdarúgó-, kézi- és kosárlabda csapatunknak is bizonyítania kellett soros ellenfelével szemben.

Hasonló tartalmaink:

Magabiztos győzelem Békéscsabán. Az Érd női kézilabda-csapata hétvégén Békéscsabán lépett pályára a bajnokság 20. fordulójában. Remek védekezése miatt az első félidőben már 18–7-re elhúzott ellenfelétől Szabó Edina gárdája, és a második félidőben sem hagyott alább az érdiek menetelése, így a végén tizenöt gólos, 33–18-as győzelmet aratott az Érd, amelynek legeredményesebb játékosai a hétgólos Kovács Anna, és a hat-hat gólig jutó Schatzl Nadine valamint Sara Vukcsevics voltak.

Az Érd női kézilabda-csapatának utánpótlás korosztályai is pályára léptek hétvégén. A juniorok Békéscsabán 31–26-ra nyertek, míg másnap a Nemzeti Kézilabda Akadémiától (NEKA) szenvedtek 32–22-es vereséget az Érd Arénában. Az ifjúsági csapat 22–20-ra verte a viharsarki csapatot, míg a NEKÁ-tól 40–26-ra kaptak ki.

Első vereségét szenvedte el az Érdi VSE labdarúgó csapata. A tavaszi szezon nyitófordulójában a Pest Megyei első osztály éllovasa, az Érd a tabella kilencedik helyén álló Törökbálinthoz látogatott, ahol 3–1-re kikapott, de így is kilenc ponttal vezeti a bajnokságot a Vecsés előtt.
Öröm az ürömben, hogy a télen Angliába igazoló Denis Obot helyére a Veresegyházától igazolt Palásthy Norbert szerezte az Érd gólját, így – úgy néz ki – jól beilleszkedett.

Kétgólos vereséget szenvedett a Treff 07 SE férfi kézilabda csapata. Az NB II északnyugati csoportjában (harmadosztály) szereplő érdi csapat hazai pályán kapott ki 28–26-ra a Szentgotthárd együttesétől, míg a junior korosztály 32–26-os vereséget szenvedett a zalai csapattól.

Az érdi Treff 07 SE kosarasai az NB 2 nyugati csoportjának 16. fordulójában a tabellán egy hellyel előtte álló Siófoki Kosársulit győzte le 76–61-re. Tizennégy meccs után a Treff hat győzelemmel és nyolc vereséggel áll a kilenccsapatos bajnokság hatodik helyén.

Címkék