Női Kézi MK: A Győr ellen a döntőért

A Magyar Kézilabda Szövetség kedden sorsolta a március 28-29-én rendezett női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének párosításait, ahol az elődöntőben a Győrrel küzd meg a döntőbe jutásért az Érd.

Hasonló tartalmaink:

A női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének helyszíne az új, 5000 fő befogadására alkalmas győri Audi Aréna lesz. Korábban Tekauer Norbert, az Érd női kézilabda csapatának elnöke azt mondta az Érd FM-nek: ha az Érd bejut – márpedig a másodosztályú Szombathelyi Haladás idegenbeli legyőzésével története során először bejutott –, akkor akár az Érd Aréna is házigazdája lehet a négyes döntőnek. Az MK elődöntőjében, március 28-án az Érd a Győrrel, míg a Ferencváros az MTK-val csap össze a döntőbe jutásért.

A Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntőig azonban még egyszer utazik a csapat Győrbe, méghozzá március 4-én, szerdán 18 órától lép pályára a rekordbajnok otthonában, a magyar bajnokság 21. fordulójában. Az Érdnek pontot kell szereznie ahhoz, hogy saját kezébe vegye sorsát a felsőházi rájátszásba jutásért, ugyanis egy győri döntetlen, vagy győzelem esetén már nem a Siófok, vagy a Dunaújváros pontvesztéséért kell szorítania Szabó Edináéknak, míg egy Rába-parti vereség esetén a két rivális pontvesztése juttathatja az első négy közé az Érdet.

 

Címkék