Százhalombattán mutogatta magát

Szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya F. Antal 45 éves százhalombattai tartózkodási helyű férfi ellen.

Hasonló tartalmaink:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. február 25-én 23 óra 15 perc és 2015. február 26-án 5 óra körüli időben Százhalombatta egyik utcájában követte a sértetteket, majd a hölgyek előtt önkielégítést végzett.

A sértettek bejelentését követően az érdi nyomozók megkezdték az adatgyűjtést és a tanúk kutatását, illetve kihallgatását, melynek eredményeként azonosították, majd 2015. március 11-én 4 óra 30 perc körüli időben elfogták a 45 éves férfit.

F. Antalt előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését. Ellene a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

A rendőrség kéri azokat a személyeket, akiknek a sérelmére Százhalombattán a fent leírt módon bűncselekményt követtek el, jelentkezzenek az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen, tegyenek bejelentést munkaidőben a 06-23-365-007-es telefonszámon, vagy hívják a rendőrség ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es segélyhívó számait.

police.hu

 

Címkék