Előzetes letartóztatásban a szeméremsértő férfi

Az érdi rendőrök további sértettek jelentkezését várják. F. Antalt előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók és bűnügyi őrizetbe vették.

Hasonló tartalmaink:

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya F. Antal 45 éves százhalombattai tartózkodási helyű férfi ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 25-én 23 óra és 2015. február 26-án 5 óra körüli időben Százhalombatta egyik utcájában követte a sértetteket, majd önkielégítést végzett előttük.

A bejelentést követően az érdi nyomozók megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeként azonosították, majd 2015. március 11-én 4 óra 30 perc körüli időben elfogták a 45 éves férfit.

F. Antalt előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók és bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2015. március 13-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását. Ellene a további eljárást – fogvatartása mellett – az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Az ügyben kiadott tájékoztatást és felhívást követően további két sértett jelentkezett az Érdi Rendőrkapitányságon, akik előtt szintén szeméremsértő módon mutogatta magát a gyanúsított. A rendőrség azonban továbbra is kéri azokat a személyeket, akiknek a sérelmére Százhalombattán a fent leírt módon bűncselekményt követtek el, jelentkezzenek az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen, tegyenek bejelentést munkaidőben a 06-23-365-007-es telefonszámon, vagy hívják a rendőrség ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es segélyhívó számait.

police.hu

Címkék