Pro Publicitas Érd

Az Érd Médiacentrum 2015. március 15-én Pro Publicitas Érd néven díjat alapított, melyet a jövőben minden évben a Magyar Sajtó Napján kíván átadni annak az érdi vagy térségi közintézménynek, hivatalnak, illetve civil szervezetnek, amely a leginkább partner volt az itt élők tájékoztatásában. A díjazottról az Érd TV, az Érd FM 101,3 és az ÉrdMost.hu portál munkatársai szavaznak, s azt, a legtöbb voksot kapott szervezet veheti át.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd Médiacentrum dolgozói elsősorban azt értékelik, hogy egy intézmény mennyire volt együttműködő és kezdeményezőkész a kommunikációban, valamint, hogy tájékoztatási gyakorlatuk milyen mértékben elégítette ki az ügyfelek, az itt élők és a sajtó információs igényeit.

Reméljük, hogy ez a díj, azon felül, hogy komoly elismerését fogja jelenteni az adott társaság vagy szervezet kommunikációs munkájának, a jövőben ösztönözni is fogja mindazon intézményeket, amelyek az itt élő emberekkel, közösségekkel, valamint a helyi médiával mindennapi kapcsolatban vannak.

Az Érd Médiacentrum Pro Publicitas Érd díját 2015-ben munkatársaink Érd Rendőrkapitányságának ítélték oda. A kapitányság munkatársai – legyen szó közrendvédelmi, bűnmegelőzési vagy közlekedésrendészeti kérdésekről – gyorsan, szakszerűen siettek az Érd Médiacentrum munkatársai – és így az Érden és a térségben élők – segítségére. Ezúton is külön köszönet Pintér Lajos rendőr alezredes kapitányságvezetőnek, Kürti István rendőr őrnagy, közlekedésrendészeti osztályvezetőnek, valamint Pintér Imre rendőr alezredes, bűnmegelőzési tanácsadónak támogató segítségükért.

Bízunk abban, hogy nézőink, hallgatóink, olvasóink minél gyorsabb és alaposabb informálása érdekében végzett munkánkat a jövőben is segítik, és példájukat a város és a térség további szervezetei is követni fogják – mindannyiunkért: közösségünkért, a nyilvánosságért.

Címkék