Március 10-ig szavazhat a Pro Publicitasra!

Március 15-én idén is átadja az Érd Médiacentrum a PRO Publicitas díjat annak a szervezetnek, aki a leginkább partnere volt a helyi médiának. A médiumok munkatársai a legtöbb jelölést a Csuka Zoltán Városi Könyvtárnak és az Érdi Női NBI-es kézilabda-csapat sajtóosztályának adták. A jelöltekre március 10-ig bárki szavazhat a www.erdmost.hu oldalon.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd Médiacentrum tavaly először adta át a magyar sajtó napja alkalmából a saját alapítású Pro Publicitas Díjat. Az elismeréssel azt az érdi vagy térségi közintézményt, hivatalt, illetve civil szervezetet szeretnénk kitüntetni, amely az elmúlt egy évben leginkább partner volt az itt élők tájékoztatásában.

A díjazottról az Érd TV, az Érd FM 101,3 és az ÉrdMost.hu portál munkatársai szavaznak. Azt pedig, hogy március 15-én ki kapja az oklevelet, azt az olvasóink dönthetik el. A legtöbb két szavazatot kapott szervezetre az ÉrdMost.hu-n lehet voksolni, hiszen kíváncsiak vagyunk arra, hogy Önökhöz hogyan jutottak el a jelöltek hírei.

Az Érd Médiacentrum dolgozói elsősorban azt értékelik, hogy egy intézmény mennyire volt együttműködő és kezdeményező a kommunikációban, valamint, hogy tájékoztatási gyakorlatuk milyen mértékben elégítette ki az ügyfelek, az itt élők és a sajtó információs igényeit.

Reméljük, hogy ez a díj, azon felül, hogy komoly elismerését fogja jelenteni az adott társaság vagy szervezet kommunikációs munkájának, a jövőben ösztönözni is fogja mindazon intézményeket, amelyek az itt élő emberekkel, közösségekkel, valamint a helyi médiával mindennapi kapcsolatban vannak.

Címkék