Döntetlen a rivális otthonában

A Pest Megyei Első Osztály 19. fordulójában a listavezető Érdi VSE a tabella harmadik helyén álló Dabas-Gyón otthonában játszott 2–2-es döntetlent.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE eddigi négy tavaszi bajnokiján először 3–1-re kikapott Törökbálinton, majd itthon játszott 2–2-es döntetlent az Üllővel, végül a Százhalombattát verte 1–0-ra, a 19. fordulóban pedig a harmadik helyezett Dabas-Gyón otthonába látogatott.
Jól kezdte a mérkőzést Limperger Zsolt gárdája, ugyanis Balázsovics Máté góljával már a 19. percben az érdieknél volt az előny. Aztán sokáig csak a mezőnyben zajlott a játék, amit a 78. percben a dabasiak egyenlítő gólja tört meg. Ebből hamar talpra állt az Érd, amely a 85. percben Denis Brkics találatával újra megszerezte a vezetést, ám előnyét ezúttal sem tudta megtartani, ugyanis a 90. percben ismét egyenlítettek a hazaiak, így 2–2-es döntetlennel zárult a találkozó.
A tabella második helyén álló Vecsési FC viszont 3–0-ra nyert a Hévízgyörk vendégeként, így már „csak” kilenc pont az Érdi VSE előnye a riválissal szemben.
Legközelebb az Érdi VSE szombaton lép pályára az Ercsi úti Sporttelepen 15 órától, ahol nem lehet kérdés a győzelem, ugyanis a sereghajtó, mindössze egy győzelemmel, egy döntetlennel és 17 vereséggel álló sereghajtó Tápiószecsőt fogadja.

Ha nem tudnának elmenni a meccsre, akkor az Érd TV-ben megtekinthetik azt, vagy az erdmost.hu-n is visszanézhetik a találkozót.

 

Címkék