Fokozott rendőri ellenőrzés kezdődött Érden

Fokozott ellenőrzés kezdődött az Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területén. Noha a rendőrök a KRESZ szabályainak betartását is ellenőrzik, nem ez az elsődleges cél: igazoltathatnak, átvizsgálhatják a ruházatokat és a járműveket, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.

Hasonló tartalmaink:

A héten kezdődött városunkban az a fokozott ellenőrzés, amelyet az Érdi Rendőrkapitányság vezetője rendelt el a közbiztonság fenntartás és javítása érdekében. Az ellenőrzés-sorozatot március 23-án, reggel kezdték meg a rendőrök, amely egészen április 30-ig tart majd.

- A fokozott ellenőrzés célja a közrend fenntartása, a bűncselekmények megakadályozása, és a bűncselekmények elkövetőinek elfogása. Igyekszünk a lehető legkevésbé zavarni a lakosságot, az intézkedéssorozat kizárólagos célja a jogsértő cselekmények megakadályozása vagy megszakítása – mondta Nogula Tamás, az Érdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.

A fokozott rendőri ellenőrzés a város teljes területére kiterjed. Az autós járőrözés mellett nagy hangsúlyt fektetnek a gyalogosan végzett ellenőrzésekre is.

Would you like to replay the video?
Címkék