Vonatinfó okostelefonokra

Nem jön? Késik? Mennyi késik? Miért késik? Mikor kell leszállnom? Hol is járunk pontosan? Új, androidos telefonokon futó menetrend- és járatinformációs alkalmazással bővült az okostelefonok áruháza, a Play Áruház, amely tudja a választ ezekre a kérdésekre. Az ingyenesen letölthető, ’Vonatinfó’ nevű alkalmazást a MÁV Szolgáltató Központ Zrt fejlesztette ki annak érdekében, hogy az utasok és a vonatra várakozók megfelelően tájékozódjanak vonatukról. 

Hasonló tartalmaink:

Az alkalmazás leírásában az áll: „a Vonatinfó mindent tud a vonatokról: az utazás időpontja, az indulási és érkezési hely, valamint az igénybe vehető kedvezmények kiválasztását követően segít az optimális útvonal kiválasztásában. Emellett ELVIRA menetrend alapján információt ad az esetleges átszállásokról és az állomásokról, megjeleníti a menetjegy árát, jelzi a pótjegyváltási kötelezettséget, a vonatok pedig térképen is követhetőek. Továbbá teljesen egyedi funkcióként valós idejű csevegés folytatható a vonaton utazó társakkal.” – írja az alkalmazásról a MÁV.

Az alkalmazás működésének részleteiről Lőcsei Virágot, a MÁV sajtófőnökét az Érd Fm 101,3 műsorában kérdeztük.

Az értékelés alapján a Vonatinfó kivételesen jól sikerült alkalmazás – egyelőre 828 ember értékelte az appot, melyet 569-en jelesre osztályoztak, így 4,5-ös átlaga van. Az alkalmazást innen töltheti le.

 

Címkék