Fontos pontok vesztek oda

A Pest megyei első osztály listavezetője, az Érdi VSE a bajnokság 20. fordulójában az utolsó Tápiószecsőt fogadta és játszott vele gól nélküli döntetlent.

Hasonló tartalmaink:

Limperger Zsolt csapata esélyeshez méltóan lépett pályára, ugyanis eddig 15 győzelemmel, 3 döntetlennel és mindössze 2 vereséggel állt a tabella élén, míg a vendégek 1 győzelemmel 1 döntetlennel és 17 vereséggel álltak az utolsó helyen.

Would you like to replay the video?

A 2015-ös naptári évben továbbra sem találja őszi formáját az Érd, amely tavasszal csupán egyszer tudott győzni – a Százhalombatta ellen –, míg a Törökbálinttól kikapott, valamint két döntetlent játszott. A 20. fordulóban az Érdi VSE nem igazolta a papírformát, ugyanis nem sikerült megzörgetnie az ellenfél kapuját, viszont nem is kapott gólt, így 0–0-val ért véget a találkozó.

Az Érd előnye a tabella második helyén álló Vecsés győzelme miatt csökkent, és már csak hét ponttal vezeti a bajnokságot, de – ahogy korábban Limperger Zsolt is fogalmazott – az ősszel megszerzett előnyt meg is kell tartania az együttesnek, ehhez a következő fordulóban húsvétvasárnap idegenben kell legyőznie a tizenhat csapatos bajnokság tizenharmadik helyén álló Pilisszentivánt.

 

Címkék