Három arany a Tollaslabda Diákolimpián

Az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános iskolából tizenöten jutottak be a Tollaslabda Diákolimpia országos döntőjébe, melyet Győrben rendeztek meg. Három bajnoki címet, egy ezüst és egy bronzérmet gyűjtöttek és további pontszerző helyeken végeztek a diákok, elnyerve ezzel a legeredményesebb általános iskola címet.

Hasonló tartalmaink:

Az országos döntőbe jutás feltétele volt a megyedöntőn, majd az É-magyarországi versenyen helytállni illetve az első négy közé kerülni. A 15 érdi versenyző közül Tóth Róbert, Harmos Márton és Györgylőrinc Krisztina is aranyérmet vehetett át. A három bajnoki cím mellé Kiskasza Miklós ezüstérmet, Schvirján Zsófia pedig bronzérmet szerzett és remekül versenyzett Horváth Levente is, ő az ötödik helynek örülhetett.

Tinka Lajos elmondta, hosszú évek óta folyik tollaslabda oktatás a Batthyányban, és évek óta rendszeres résztvevői a diákolimpiáknak. A sok munka, szorgalom és kitartás, meghozta gyümölcsét, ugyanis az idei volt eddig a legeredményesebb évük.

Akik most nem nyertek érmet, azok is nagyszerűen játszottak, sportszerű küzdelmeket vívtak és méltán voltak egy országos sportverseny indulói, és hozzájárultak ahhoz, hogy elnyerték a legeredményesebb általános iskolának járó kupát is B kategóriában.

Would you like to replay the video?
Címkék