Egy személyi sérülés Érden az ünnepi hétvégén

A szabályosan közlekedőket csoki tojással és egy doboz alkoholmentes sörrel ajándékozták meg a rendőrök az ünnepek alatt. Az öt napig tartó fokozott ellenőrzés elsősorban az ittas vezetők kiszűrésére irányult, de a szabályokat szándékosan megszegő, agresszív sofőröket is ellenőrizték. 

Hasonló tartalmaink:

A  húsvéti ellenőrzés elsősorban az ittas vezetők kiszűrésére irányult. Az akció első napjain csak figyelemfelhívással éltek, majd szankciókat is alkalmaztak, ha szabálysértést tapasztaltak. Kürti István, a Közlekedésrendészeti Osztály vezetője elmondta, hogy a városban és a környező településeken nyugodtan teltek az ünnepek, különösebb kirívó esemény nem történt, az ünnepi időszakban négy közlekedési balesethez riasztották a rendőröket.

Az autóval közlekedőkön kívül a motorosokra és a kerékpárosokra is külön figyelmet fordítottak, különösen a biztonsági felszerelésekre, a világításra és a láthatósági eszközökre – mondta el Kürti István. Az osztályvezető hozzátette, hogy a húsvéti időszakot követően a rendőrség tovább folytatja a megkezdett ellenőrzés-sorozatot, amelynek célja elsősorban az ittas járművezetők és a gyorshajtók kiszűrése a közlekedésben résztvevők biztonságérzetének növelése érdekében– hangsúlyozta az osztályvezető.

Would you like to replay the video?
Címkék