Marad az EB-ezüstérmes!

Egy évvel meghosszabbította szerződést a nyáron Franciaországból érkező védekezőspecialista-átlövő Mariama Signaté és az Érd NB 1-es női kézilabda csapata.

Hasonló tartalmaink:


A 149-szeres francia válogatott átlövő 2014 nyarán érkezett Érdre, aki 2009-ben és 2011-ben is Európa-bajnoki ezüstérmet nyert hazája válogatottjával. A 29 éves, 188 cm magas Signaté az Érddel múlt héten bronzérmet szerzett a Magyar Kupa győri négyes döntőjén, míg a bajnokság alapszakaszában húsz meccsen 19 gólt szerzett, a Magyar Kupában négy meccsen három gólt, míg az EHF-Kupában az Érd eddigi hét találkozójából csak haton lépett pályára, amelyen nyolc gólt jegyzett.

0408_Erd_TakacsKittiAz Érd női kézilabda csapata Mariama Signaté mellett a fiatal balszélsővel, Takács Kittivel is meghosszabbította szerződését, így a következő szezont is a narancssárga-feketéknél tölti Takács, aki 21 bajnokira lett nevezve idén, és ez alatt tíz gólt szerzett, de az EHF-Kupában a világ egyik legjobb kapusának tartott Silvia Navarrónak, valamint a Magyar Kupa négyes döntőjében a norvég Európa-bajnok Kari Aalvik Grimsbönek is túljárt az eszén. A Magyar Kupában Takács Kitti négy meccsen három, az EHF-Kupában pedig eddigi öt meccsén öt gólt szerzett.

fotó: handballerd.hu

Címkék