Lélekmozaikok

Önismeret, tudatosság, személyiségfejlődés és a tudattérkép 33 titka ezekkel a témákkal foglalkozik Dr. Ábrahám-Hörömpő Andrea önismereti könyve a Lélekmozaikok, amely számos tapasztalati meglátással ébreszt rá a saját életünk iránti felelősségvállalás elkerülhetetlenségére.


Lelkünk kezdetben épül magától, illetve a környezetünk hatásaitól, majd amikor ráeszmélünk a hiányosságokra vagy magasztosabb célokat tűzünk ki magunk elé, akkor már saját magunk vesszük kezünkbe a lelkünket és mi magunk építgetjük rálépve az önismeret és a tudatosság útjára.
Mindannyian egy úton vagyunk, ezek az utak néha hasonlítanak is egymásra, mégis előfordul, hogy míg az egyiknek viszonylag zökkenőmentes az utazás, addig a másik egymásután akadályokba ütközik.
Divatos az ideálisra törekedni, az álmainkat megvalósítani, az életfeladatunkat felismerni. A tudattérkép 33 titkát is meg lehet találni a Lélekmozaikok című könyvben, de hogy mi az a tudattérkép, és miért 33 titka van? Erre választ kapnak, ha meghallgatják interjúnkat a könyv szerzőjével, dr. Ábrahám-Hörömpő Andreával.

Címkék