Este Charlie koncert Érd főterén

Érd Főterén színes programkínálat vár mindenkit a Szepes Gyula Művelődési Központ szervezésében.

Hasonló tartalmaink:

majalis20151A Május elsejei rendezvény 11 órakor kezdődik a városközponti sétányon a legkisebbeknek szóló műsorral. Mikola Péter Játszanék veled! című zenés, interaktív programján vehetnek részt a gyerekek.

12 órától tánc- és sportbemutatók kezdődnek a nagyszínpadon, melyet Máté Ottília és növendékeinek nótaműsora követ 15 órától. Ezzel párhuzamosan elkezdődik a Földrajzi Múzeum kertjében is a táncosok programja, melyet 19 órától a Kiss Company koncertje követ.

16 órától a Főtéren a Rising Star felfedezettje, Fehérvári Gábor Alfréd, majd az Irigy hónaljmirigy szórakoztatja az érdeklődőket.majalis20152

17.20-tól a Metronóm Dobiskola növendékeinek koncertje lesz hallható, a következő órában pedig Nagy (Nox) Tomi művészeti vezetésével zenés-táncos előadás kezdődik a központi színpadon.

majalis20153Végül, T. Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város polgármesterének köszöntőjét követően az Animal Cannibals szórakoztatja a közönséget, majd Charlie régi és új számaira nosztalgiázhatnak az oda látogatók.

 

 

Fotónk a tavalyi rendezvényen készült.

Címkék