Kézilabda: Mindent egy lapra!

Egygólos, 29–28-as előnyből várja a Storhamar HE elleni idegenbeli visszavágót az ÉRD női kézilabda csapata az EHF-Kupa harmadik, egyben utolsó selejtezőkörében, a csoportkörbe jutásért.

Hasonló tartalmaink:

A november végén kezdődő franciaországi Európa-bajnokság és a december 29-i, Kisvárda elleni mérkőzés előtt utolsó mérkőzését játssza az ÉRD női kézilabda csapata, amely hazai pályán egygólos előnyt harcolt ki a norvég Storhamarral szemben.

Azaz Szabó Edináék mindent egy lapra feltéve küzdhetnek előnyük megtartásáért és a csoportkörbe jutásért, de nem lesz egyszerű dolguk, hiszen a norvégok Érden is megnehezítették a hazaiak dolgát, miután Heidi Löke és Bettina Riegelhuth vezetésével remekül kezdtek, s volt, hogy öt góllal is vezetett, de az ÉRD remek második félidei teljesítményével ledolgozta hátrányát, így 29–28-cal várhatja a visszavágót.

Mindkét együttes meccset játszott hét közben, az ÉRD kedden hazai pályán a Debrecent ejtette ki a Magyar Kupából, míg a Storhamar szerdán idegenben szerepelt, s aratott kiütéses, 34–11-es győzelmet a sereghajtó Raelingen ellen.

A november 18-án, 18 órakor, a norvégiai Hamar városában, a Boligpartner Arénában rendezett mérkőzést a svájci Andreas Capoccia és Beat Jucker vezetik. A mérkőzés eredményének alakulását az EHF Live ticker  segítségével lehet követni.

Női kézilabda EHF-Kupa, 3. selejtezőkör, visszavágó
11.18., 18.00:
Storhamar Handball Elite (norvég)–ÉRD

Az első mérkőzésen: ÉRD–Storhamar Handball Elite 29–28 (12–14)

Fotó: Boros Sándor

Címkék