Krpezs-Slezák hosszabbított

Hosszú távú szerződést kötött az ÉRD női kézilabda csapatával az együttes világklasszis szerb jobbszélsője, Krpezs-Slezák Katarina.

Hasonló tartalmaink:

Krpezs-Slezák 2014 nyarán csatlakozott az ÉRD-hez, az NB I-ben négy bronzérmet, a Magyar Kupában két ezüstérmet is szerzett a csapattal. A 141-szeres szerb világbajnoki ezüstérmes többször is az NB I gólkirálynője lett.

A 2018/2019-es bajnokságban már 78 találatnál jár, amellyel magasan vezeti a rangsort, hiszen a második helyezett Andrea Kobetichez képest tizenhat gól az előnye.

Krpezs-Slezák tavaly októberben az érdiek legeredményesebb játékosa lett, hiszen az októberi, Kecskemét elleni találkozón megszerezte 751. gólját, amellyel letaszította az élről Kovács Annát.

A szerb klasszis első négy szezonjában minden sorozatot figyelembe véve 961 gólt szerzett, míg az új kiírásban már 91-szer volt eredményes, azaz jelenleg 1052 gólnál jár 132 találkozón.

A legeredményesebb meccse a 2015/2016-os idényben volt eddig, amikor a Siófok KC elleni hazai meccsen (34–29) tizenháromszor (!) volt eredményes, de további négy találkozón is tizenkét gólig jutott.

Fotó: Boros Sándor

Címkék