…és akkor szombat délután leégett a fűnyíró

Helyi vállalkozást keresel, ami a közeledben van? Sürgősen szükséged lenne egy szolgáltatásra vagy valamilyen termékre? Szombaton egykor hova lehetne még beugrani zöldségért? SOS gázszerelő kellene? Érdekes civil kezdeményezés indult útjára egy hete: az Érdipaletta.hu megpróbálja összegyűjteni az érdi szolgáltatókat és kereskedőket, hogy az egész városnak meg tudjon felelni az ilyen kérdésekre.

Balla Imre gondolt egyet, és összerakott egy igen egyszerű, de – ha rátalálnak a keresők és kínálók egyaránt – hasznos weboldalt. Célja nem csak az, hogy összehozza a veőket és az eladókat, hanem az is, hogy segítsen abban, kifejezetten érdi vevők találkozhassanak érdi eladókkal. A keresőoldalon számos kategóriában hirdethetik magukat a terméket, szolgáltatást kínálók, egyelőre százan, de cél, hogy minél rövidebb idő alatt legalább ezren legyenek.

villanyszerelo

 

Az oldal alapítója arra is ügyel, hogy minden törvényes keretek között menjen: kifejezetten csak a bejegyzett vállalkozók, vállalkozások kerülhetnek be az adatbázisba. A későbbiekben tervezi, hogy a terméket, szolgáltatást megvásárlók/igénybe vevők értékelhessék is, amit vettek. És, mint ígéri: az oldal mindenképpen ingyenes marad, hirdetőknek és keresőknek egyaránt.

Hallgassa meg az Érd FM 101,3 műsorában készült interjút!

 

 

Címkék