Belelökte az üvegajtóba

Az érdi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az 54 éves gyanúsított ellen, aki egy vitát követően bántalmazta a sértettet.

Hasonló tartalmaink:


Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Sándor 54 éves sajónémeti lakos ellen. A jelenlegi adatok szerint az 54 éves férfi 2014. április 23-án a reggeli órákban egy érdi házban szóváltásba keveredett az ott lakó sértettel, melynek során K. Sándor egy éles tárggyal megvágta a férfi jobb kézfejét, majd belelökte a melléképület üvegajtajába.

A bántalmazás következtében a sértett – a beszerzett szakértői vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett, azonban fennállt a reális lehetősége egy súlyosabb sérülés bekövetkezésének.

A szükséges nyomozási cselekmények végrehajtását követően az 54 éves férfit az érdi rendőrök 2015. április 10-én gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

police.hu

Címkék