Több segítség a pedagógiai szakszolgálattól

A Pest Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Érdi Tagintézménye szakmai napot tartott, melyen intézményvezetők, pedagógusok és szülők vettek részt, egyszerre több helyszínen.

Hasonló tartalmaink:

A Pedagógiai Szakszolgálatok átszervezése jelentősen módosította és bővítette az intézményekben zajló munkát – mondta el Varga Lászlóné. Az Érdi Tagintézmény megbízott igazgatóhelyettese elmondta, hogy a rendezvény célja a partnerek és gondozottak tájékoztatása, valamint a velük való kapcsolat elmélyítése. Nevelési Tanácsadó 1981 óta működik Érden, 2015-ben 15 szakfeladatot lát el a szakszolgálat.

Az előadásokat célirányosan tartották a nap folyamán Érden és Százhalombattán egyaránt. A programokon a járás minden intézményéből érkeztek pedagógusok, intézményvezetők és szülők is. Az intézményvezetőknek a jogszabályok változásának kiemelésével, a pedagógusoknak bizonyos új terápiák elérhetőségének bemutatásával  és a szülőknek pedig a családok számára nyújtott segítségek megismertetésével próbálnak segíteni – mondta el Varga Lászlóné.

Would you like to replay the video?
Címkék