Személyiség-, és kreativitásfejlesztés tanároknak

Szakmai napot tartottak hétfőn az Érdligeti Általános Iskolában. A módszertani programon résztvevő pedagógusok a drámapedagógia és a kreativitás iskolai bevezetésével foglalkoztak.

Hasonló tartalmaink:

Az idei őszi módszertani foglalkozáson amerikai professzorok  tartottak előadást a drámapedagógiai és a kreativitást fejlesztő programok iskolai alkalmazásáról a pedagógusoknak az Érdligeti Általános Iskolában. A cél, hogy a tanítók és a tanárok beépítsék a mindennapi oktatás eszköztárába ezeket a figyelemfelkeltő és a gyerekek érdeklődését fenntartó fogásokat.

“Megfogalmaztuk iskolánk küldetését és ebben a küldetés-nyilatkozatban szerepel, hogy újszerű módon, új technikákkal fejlesztjük az idejáró tanulókat” – mondta el Vargáné Balogh Erika, az Érdligeti Általános Iskola igazgatója.

A Családépítő Egyesülettel való együttműködésnek az a célja, hogy mindent megtegyenek annak érdekében, hogy az iskolában változatos és újszerű tanítási módszerekkel emeljék a szakmai munka színvonalát – hangsúlyozta Varga György, a Családépítő Egyesület elnöke.

A minden évben megtartott szakmai nap inspirációt ad a pedagógusoknak és ennek következtében érezhetően javul az iskola oktatási színvonala, ami megmutatkozik a tanulmányi eredményeken, a versenyeken elért helyezéseken és a kompetenciafelmérésekben is – tette hozzá Vargáné Balogh Erika.

Címkék