Várja a leendő tanulóit az Érdligeti és a Marianum is

Nagycsoportos óvodásokat várnak iskolakóstolgató és kincskereső-iskolaelőkészítő foglalkozásokra a héten az Érdligeti Általános Iskola Diósdi úti épületében és a Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola és Gimnáziumban, hogy a leendő elsősök és szüleik megismerhessék az iskolákat.

Hasonló tartalmaink:

 Az Érdligeti Általános Iskolában az idei tanévben is négy alkalommal tartanak iskolakóstolgató foglalkozásokat a leendő elsősöknek (az egyes alkalmak nem egymásra épülnek, bármikor lehet csatlakozni a rendezvényekhez). A második alkalomra december 6-án, csütörtökön 16:30-kor kerül sor, és ezúttal a téli ünnepkörök alkotják majd a játékos feladatok összefoglaló tematikáját.

“Az iskola kincset rejt a gyerekeknek és kincset talál a gyerekekben”. Erre a mottóra épül a Marianum kincskereső-iskolaelőkészítő foglalkozásain kívül az iskola teljes, 1. osztálytól a 8-ig, sőt, a gimnáziumban az érettségi végéig tartó pedagógiai tevékenysége is. A Marianumban december 8-án, szombaton 9-11 óra között várnak minden érdeklődő nagycsoportos óvodást szüleikkel együtt a kincskereső-iskolaelőkészítő tanfolyamokra, ahol míg a gyerekek különböző játékos foglalkozásokon vesznek részt, a szüleik tájékoztatást kapnak az iskola nevelő-oktató munkájáról és hitéleti tevékenységéről.

 

Címkék