Évadzáró az Érd Arénában

Csütörtökön megtartotta az Érd kézilabda szakosztálya a hagyományos évzáró ünnepségét, melyen a bronzérmes felnőtt csapatunk mellett jelen voltak az utánpótlás korú játékosok is. A tavalyi évhez hasonlóan meghívást kaptak az eseményre a csapat szurkolói, akik az est zárásaként találkozhattak kedvenceikkel.

Hasonló tartalmaink:

Csütörtökön este a hagyományokhoz híven közösen búcsúztatta el a 2014/15-ös szezont az Érd apraja-nagyja.

Tekauer Norbert, szakosztály-vezető az est során az Érd minden játékosát és edzőjét színpadra szólította, megköszönte a munkáját a Suli Kézilabda Utánpótlás Programban dolgozóknak, illetve a szakmai stábnak és köszönetet mondott a támogatóknak is. Több korosztályos csapat is kimagasló eredménnyel zárta a bajnokságot, így ők ezen a napon vehették át az érmet. T. Mészáros András polgármestertől pedig mindenki egy, külön az erre az alkalomra készült pólót is átvehetett.

A felnőtt NBI-es csapat köszöntése az est fénypontja volt. Az alkalmat megragadva elbúcsúztatták a távozó játékosokat is, akiknek az Érd csapatában végzett teljesítményéről készült filmet megtekinthették a résztvevők. A szezon végén kilencen távoznak Érdről: Nick Viktória és Mester Nóra mellett búcsúzik Ekatarina Kosztuyokova, aki visszatért Oroszországba, Sarah Vukcevic Vácon folytatja, Szekeres Klára és Schatzl Nadine a Ferencvároshoz szerződött, Kovács Anna és Oguntoye Viktória a Dunaújvároshoz írt alá, míg Pálos Bognár Barbara a dán Viborg csapatát erősíti ősztől.

Hogy kikkel igyekszik pótolni az Érd a távozókat, azt hivatalosan az új csapat július 3-ai sajtótájékoztatóján mutatja be az Érd.

Would you like to replay the video?

Címkék