Alábbhagyott a lendület – potyogtak a gólok

Vereséget szenvedett az Érdi VSE labdarúgó csapata a Pest Megyei első osztály, 29. (utolsó előtti) fordulójában, a Tura otthonában.

Hasonló tartalmaink:

Mint arról korábban beszámoltunk, az Érdi VSE a bajnokság 28. fordulójában szerzett pontjával megnyerte a Megye I-et, így jövőre az NB III-ban indulhat, így ennek tudatában egy számukra tét nélkül bíró meccsen léptek pályára. A Tura volt a kezdeményezőbb, hiszen a 17. percben Tóth Attila szerzett vezetést a hazaiaknak, ám Gyurácz Bálint három perccel később egyenlített. Majd a csapatkapitány, Kovács Béla a 44. percben gólt rúgott, így a szünetre 2–1-es vendégvezetéssel vonultak a felek.
A második játékrészben egy percre mintha lekapcsolták volna a villanyt az érdiek, hiszen Less Krisztián a 66. percben egyenlített, majd Tóth Attila egy perccel később egymaga második, csapata harmadik gólját szerezte (3–2). Kovács Béla a 84. percben még egyenlített, ám két percre rá ismét Less volt eredményes, így végül 4–3-as vereséget szenvedett Limperger Zsolt együttese. A csapat a vereség ellenére hét ponttal vezeti a bajnokságot, és az utolsó fordulóban (szombat, 17.00, Ercsi úti sporttelep) a Nagykőrös ellen búcsúzik a Pest megyei pontvadászattól.

Pest Megyei első osztály, 29. forduló:
Tura VSK–Érdi VSE 4–3
Gödöllői SK–Viadukt SE-Biatorbágy 0–3
Nagykőrösi Kinizsi TL FC–Törökbálinti TC 2–2
Vecsési FC–Százhalombattai LK 1–1
Üllő SE–Hévízgyörki SC 9–3
Örkény SE–Tápiószecső FC 2–6
Pilisi LK-Legenda Sport–Dabas-Gyón FC 2–2
Taksony SE–Pilisszentiván SE 5–3

NB III, Nyugati csoport, 29. forduló:
Tököl VSK–Újbuda FC 1–2
Budaörs–Győri ETO FC 4–0
FUTURA Mosonmagyaróvár–Diósdi TC-SELECT 1–1

Pest Megyei másodosztály, 29. forduló:

Gödi SE–Tárnok KSK 1–1
Szigetgyöngye SE–Sóskút SKE 3–1

Képünk a  csapat egy korábbi mérkőzésén készült.

Címkék