Torna nőknek, másként

Hogyan fussunk alhasunkat kímélően? Mi a bajuk a fitnesszel a nőknek? Hogyan szeressük meg a menstruációt? A boldogság az ágyban kezdődik…? Mi az az intimtorna, és kinek való? Hol van az Intimfalu? E látszólag össze nem függő kérdések között Kriston Andrea igazít el bennünket. 


21A Kriston Andrea által kifejlesztett intimtorna az alhas egészségét szolgáló egészségnevelési módszer, amely a medencefenéken elhelyezkedő harántcsíkolt izmok testtudat-fejlesztő, karbantartó tréningje a kontinencia képességének fokozására, a szexuális egészség és a medencei szervek megfelelő helyzetének megtartása érdekében. A  tréning során végzett szokásáthangolás segítségével lehetővé válik a medencei szervek működésének hatékonyabbá tétele, illetve az alhasi szervek pszichoszomatikus elváltozásainak felismerése is.

Kriston Andreával, a KRISTON Intimtorna megalkotójával Ölvedi Réka beszélgetett az Intimfalu programjairól, amelyeket az Everness Fesztiválon talál meg, ahová férfiként is érdemes benézni. Hogy miért, ez a riportból kiderül!

 

Címkék