Gyerekek a rendőrségen

A Marianum Általános Iskola második osztályos tanulói látogattak el az Érdi Rendőrkapitányságra, ahol közelebbről is megszemlélhették, hol és hogyan végzik munkájukat az egyenruhások.

Hasonló tartalmaink:

Nogula Tamás, az Érdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője részletes tájékoztatást adott a gyerekeknek a rendőri munkáról és bemutatta azokat az eszközöket, amelyeket a mindennapi munkavégzés során használnak. Az osztályvezető mindemellett felhívta a gyerekek figyelmét a fokozott óvatosságra is a vakáció idejére.

vlcsnap-2015-06-03-19h29m27s25

Nogula Tamás, Érdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályvezető

A látogatás mindig igen hasznos, több szempontból is – mondta el Nogula Tamás. A Közrendvédelmi Osztály vezetője hangsúlyozta: fontos, hogy a gyerekek merjenek segítséget kérni a rendőröktől.

A gyerekek élvezték, hogy a rendőri munka során használt eszközök mellett megismerkedhettek a bűnügyi helyszínelők munkájával is. Többek között láthatták, hogyan vesznek ujjlenyomatot, vagy éppen hogyan készül fénykép egy gyanúsítottról.

A gyerekek körében ez alkalommal is nagy sikert aratott, hogy felülhettek a rendőrmotorra vagy az, hogy a rendőrautót kipróbálhatták.

Would you like to replay the video?
Címkék