Feloldották az útzárat az M7-esen Érdnél

Egy férfi meghalt azok közül, akiket egy kisteherautó sodort el ma délelőtt az M7-es autópálya Székesfehérvár felé vezető érdi szakaszán. Útfenntartást végző járművükbe hátulról rohant bele a másik jármű. Az útzárat nem sokkal 13 óra után feloldották.

Hasonló tartalmaink:

A korábbi baleset helyszínén helyreállt a forgalmi rend.

A baleset helyszínelését a rendőrök befejezték, a fővárosból kifelé vezető oldalon valamennyi forgalmi sáv járható.

Az egyik sérült a kórházban meghalt

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban elmondta, hogy az útfenntartók épp be akartak szállni a járművükbe, amikor egy arra elhaladó kisteherautó elsodorta a kocsijukat. Két munkás súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett, mentőhelikopter érkezett hozzájuk. Egyikük később meghalt. Egy harmadik munkást, valamint a kisteherautó sofőrjét könnyebb sérülésekkel vitték kórházba – tette hozzá a szóvivő.

A sztráda 18-as kilométerénél történt karambol miatt teljes szélességében lezárták az M7-es autópálya fővárosból kivezető szakaszát. A forgalmat az érdi kihajtónál a 7-es főútra terelték, a járművek a tárnoki felhajtónál térhettek vissza a sztrádára.

Az autópályán és a terelőutakon rendkívül nagy torlódás alakult ki.

Would you like to replay the video?

Baleset az M0-s autópályán is

Az M0-s autópálya 1-es főút felé vezető oldalán olajjal szennyeződött a burkolat egy baleset nyomán, sávlezárás van érvényben. Az M0-s autóúton az M6-os autópálya és a 7-es főút csomópontja közötti szakaszon egy teherautó személykocsival ütközött össze, az úttestre jelentős mennyiségű olaj folyt ki – közölte a katasztrófavédelem.

Címkék