Jótékonysági futás, ezúttal kutyákért

Szabó Csilla tavaly december óta futónagykövet Százhalombattán, minden erejével azon van, hogy a népszerűsítse a futást a szomszédos településen. Tervei szerint 10-szer 10 km-t szeretne ezekben a napokban teljesíteni, jótékonysági szándékkal. Várja azokat a futókat, akik a testmozgás öröme mellett szeretnék támogatni a Sirius Állatmenhelyet.

Hasonló tartalmaink:

Korábban Százhalombattán már korábban nagy sikerrel rendezték meg az eseményt. Most hétvégén Érden is lesz lehetőségük a futóknak jó cél érdekében, állatmenhelyen élő kutyáknak pénzt és élelmet felajánlani.

Szabó Csilla elmondta, hogy felvette már a kapcsolatot az érdi és a környékbeli futókkal, akik szintén csatlakoznak ehhez a kezdeményezéshez. Szombaton 9 órakor gyülekeznek a Thermál Hotel előtt, ahol meg lehet tenni a felajánlásokat, majd lefutni a 10 kilométert- tette hozzá a futónagyykövet.

Az adomány mértéke nincsen meghatározva, a szervező elmondása szerint a 10 km-es távon mindenki annyit ad egy kilométerért, amennyit jónak lát, a Sirius Alapítvány ugyanis minden felajánlásnak örül, akár állateledelt is szívesen elfogadnak. 

Would you like to replay the video?
Címkék