Évzárót tartottak a labdarúgók

Megtartotta évzáró ünnepségét este az Érdi VSE labdarúgó csapata. A rendezvényen a játékosok egész bajnokságon át tartó munkáját T. Mészáros András polgármester is megköszönte.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE – győzelmének köszönhetően – az NBIII-ban folytathatja a szereplést, amely nagy előrelépést jelent a klub életében – mondta Novák Ferenc, az Érdi VSE ügyvezető elnöke. A jövőbeni tervek kapcsán elmondta: a csapat magja egyben marad, azonban két játékos már biztosan távozik a klubtól.

Most kezdődik az átigazolások időszaka, amely kapcsán az új játékosokról is tárgyalnak, de ez ügyben még konkrétum nincs.

Would you like to replay the video?

 

– Az Érdi VSE labdarúgói a rendelkezésre álló kerettel már jövő héten megkezdik az edzést, a felkészülést az NBIII-ban való szereplésre – ezt már a csapat vezetőedzője mondta. Limperger Zsolt kiemelte: azt még nem tudják, hogy melyik csoportba kerül a csapat, ez július 20-án derül ki, azonban az előző évhez képest mindenképpen nehezebb bajnokságra számít a vezetőedző.

Az elkövetkező néhány napban még kicsit lazíthatnak a játékosok, azonban július 1-jétől kemény munka vár a csapat tagjaira – hangsúlyozta a vezetőedző.

 

Címkék