Református hittantábor Parkvárosban

A Parkvárosi Református Egyházközség hittantábort tart a Csurgó utcában. A tábori foglalkozásokon csaknem száz gyermek vesz részt, amelynek témája a Jézussal való találkozás.

Hasonló tartalmaink:

A több mint 30 éves múltra visszatekintő nyári napközi hittantáborba évről-évre több gyerek jelentkezik. A Parkvárosi Református Gyülekezet által szervezett táborban kezdetben még csak néhány gyermek vett részt a foglalkozásokon, mára azonban a 85 főt is meghaladja a résztvevők száma. A hétre változatos programokat, játékos foglalkozásokat szerveztek a diákoknak.

A táborban elsősorban a gyülekezet tagjainak gyermekei vesznek részt, de bárkit szívesen látnak. A gyerekek minden évben nagyon jól érzik magukat, vannak visszajáró résztvevők is, akik elmondták, hogy a sportfoglalkozásokat kedvelik a legjobban az egy hét során.

Vassné Baki Ilona református lelkész elmondta, hogy a hét során természetesen a bibliai ismeretek elsajátítására is fordítanak időt, a tábor témája ez alkalommal a Jézussal való találkozás. Ezt természetesen a kisebbeknek még játékosan, rajzolással egybekötve, a nagyobbaknak pedig beszélgetés formájában tartják meg.

A napközis tábort követően a nyár folyamán családi tábort is szervez a gyülekezet, amely szintén minden évben nagy érdeklődésre tart számot.

Would you like to replay the video?
Címkék