Dobogós helyen a dzsúdósok

Az érdi és diósdi dzsúdósok már a pihenőjüket töltik, de a közelmúltban a diákolimpián, a Budapest Kupán és nemzetközi versenyeken is sikereket értek el.

Hasonló tartalmaink:

Véget ért a versenyszezon az érdi és diósdi dzsúdósok számára, most a jól megérdemelt pihenőjüket töltik. A május és a június azonban még versenyzéssel telt.

Május első hétvégéjén rendezték meg a Budapest Kupát, amely a legnagyobb hazai utánpótlás verseny. Természetesen Csetnek Béla vezetőedző tanítványai is próbára tették magukat. Május 23-án Cegléden zajlott a 13 éven aluliak számára az országos diákolimpia, ahol 11 érdi illetve diósdi sportoló indult. Június 15-én a serdülő versenyzők számára rendezték meg az Európa Kupát, számos nemzet részvételével. Június 25-én a horvátországi Splitben megrendezett Adria Kupán vettek részt az érdiek egy szezonzáró versenyen. Mindegyik versenyen szép eredménnyel, dobogós helyezésekkel végeztek a helyi versenyzők – mondta el a vezetőedző.

Majd Csetnek Béla hozzátette, hogy júliusban a pihenésé a főszerep, de július utolsó hetében aztán újra megkezdik a munkát, amikor elsősorban a Magyar Bajnokságokra készülnek a dzsúdósok. 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék