Felújítja az Aradi utca egy szakaszát az önkormányzat

A Krasznahorkai és a Kőszegi utca között az Aradi utca szinte járhatatlan volt, sokat panaszkodtak a lakosok az itteni körülményekre. Problémát jelentett a sok kátyú, de a száraz időszakban a nagy por is, ami most az aszfaltozásnak köszönhetően megoldódik.

Hasonló tartalmaink:

Nemrégiben felvonultak a munkagépek a területen, ami azt jelentette, hogy hamarosan megoldódhat az évtizedek óta fennálló probléma az utcában. Hervai Krisztina lakó elmondta, hogy 12 éve laknak itt és azóta folyamatos problémát jelentett az út minősége.

Donkó Ignác, a kerület képviselője kiemelte, hogy választási ígéretének tesz eleget azzal, hogy Aradi utcának ezt a 200 méteres szakaszát szilárd burkolattal borítják. A munkálatokat az önkormányzat saját forrásból finanszírozza, hozzávetőleg 5 millió forintból újulhat meg az utcaszakasz.

A választókerület képviselője hozzátette, hogy lesz még aszfaltozás a környéken, ugyanis a Tárnoki út Szent István és Kolozsvári utcák közötti szakasza újulhat meg a jövőben, a csatornázás „B” programjának köszönhetően.

Would you like to replay the video?
Címkék