Újabb lezárások az Iparos út környékén

Az M7 Iparos úti lehajtó kivitelezőjének, Euroaszfalt Kft. tájékoztatása alapján a következő munkák miatti forgalomtechnikai változásokra számíthatunk hétfőtől:

Hasonló tartalmaink:

- Az Iparos úton a Kádár utca–Shell benzinkút közötti szakaszon a járdában a közműépítés időtartama a kialakult nehézségek miatt bizonytalan.

- Szintén az Iparos úton a templom sarkánál a járdában közműépítés folyik, a gyalogosok a tervezett járda helyére (templom mellé) lesznek fölterelve.

- A Sóskúti úton a csapadékcsatorna építése bal-, majd jobb oldalon lokális terelésekkel zajlik keddig, a Hegesztő utcánál félpályás útlezárás jelzőőrrel útátvágás miatt, szerdától két napra.

- Az Aszfaltozó utca teljes lezárásra kerül a buszforduló és Hegesztő utca között szerdától, előreláthatólag  3 hétre.

- A Hegesztő utca egyirányú lesz (az Aszfaltozótól lehet haladni Sóskúti felé), félpályás zárás mellett csapadékcsatorna-, és szegélyépítés zajlik előreláthatólag  3 hétig.

- A Sóskúti úton a jobb oldalon elkezdődik az óvoda támfalának építése. A munka a járdán-útpadkában folyik, de lokálisan érintheti a gépjárműforgalmat is a munkagépek tevékenysége miatt, előreláthatólag 3 hétig.

- Az autópálya Balaton felé le-, illetve Balaton felől felhajtó ágának lezárása nagy valószínűséggel a hét vége felé várható 1,5 hónapra. Ebben az időszakban csak a Budapestről le-, illetve a Budapestre felhajtó ágakat lehet használni.

- Az Iparos út egyirányúsításra kerül Shell kút irányából a centrum (Érd) felé. Ennek időtartama több hónap is lehet.

-A buszfordulóban épületbontás miatt a jövő héten egy hét időtartamra korlátozásra kerül a gyalogosforgalom, de a buszfordulót a korlátozás nem érinti.

 

Címkék