Előzetesben Rákóczi utcai késelő

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított garázdaság bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Dávid 29 éves érdi lakos ellen.

Hasonló tartalmaink:


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett 2015. július 20-án 14 óra körüli időben Érd, Rákóczi Ferenc utcában megállt és kiszállt a gépkocsijából. Ekkor szóváltásba keveredett a 29 éves férfival, majd dulakodni kezdtek. A gyanúsított elővett egy kést és azzal indult a sértett felé, aki megpróbált visszaülni az autójába. A férfi azonban nem tudta teljesen becsukni a jármű ajtaját, így K. Dávid a nyíláson keresztül többször megpróbálta megszúrni az autóban ülő sértettet, akit az egyik szúrás elért. A férfi ennek következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyos sérülést szenvedett.

A sértett feljelentést tett az Érdi Rendőrkapitányságon, melyet követően a járőrök a 29 éves férfit 2015. július 20-án 20 óra körüli időben a város egyik utcájában elfogták és előállították. A nyomozók K. Dávidot gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, majd az illetékes bíróság 2015. július 22-én előzetes letartóztatásba helyezte.

A férfi ellen a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Címkék