Menet közben ütötte meg a buszsofőrt

Előzetes letartóztatásba került az a 38 éves gyanúsított, aki ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Hasonló tartalmaink:

A rendelkezésre álló adatok szerint P. András 38 éves kenézlői lakost a férfit és társát 2015. július 16-án 19 óra 30 perc körüli időben a Budapest, Móricz Zsigmond körtér és Törökbálint között közlekedő buszjáraton tanúsított viselkedésük miatt a busz sofőrje felszólította, hogy szálljanak le a járműről. P. András és társa a járaton káromkodott, trágár szavakat használt és több utast inzultált. A felszólítást követően a 38 éves férfi a buszsofőrt – vezetés közben – többször megfenyegette azzal, hogy megöli, majd ököllel megütötte a férfit.

A jármű vezetője ekkor megállt, de a gyanúsított tovább fenyegetőzött.

A férfit a rendőrök a buszon elfogták és előállították a Törökbálinti Rendőrőrsre, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2015. július 19-én elrendelte P. András előzetes letartóztatását.
Ellene a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Fotó: iho.hu; képünk illusztráció

Címkék